Greenbytes BV

IT-oplossingen voor zelfstandigen en KMO's

Zoals het klokje thuis tikt …

… tikt het hopelijk juist. Hoewel het onschuldig lijkt dat de klok van je PC een beetje afwijkt van de actuele tijd kan deze afwijking de bron zijn van enkele vervelende verschijnselen. Het kan zelfs de goede werking van uw PC in de weg staan. Het is dus belangrijk om er aandacht aan te besteden.

Synchronisatie met tooltjes

De meest eenvoudige manier om de tijd synchroon te houden met de wereldtijd is werken met een programma dat zichzelf aligneert met betrouwbare tijdservers. Hoewel, in hun eenvoud kunnen deze onschuldige programma’s op de achtergrond meer doen dan uw klok gelijkzetten. Het is dus belangrijk eerst heel goed de bron en makers door te lichten van de tool die u hiervoor downloadt. Niet zeker van de betrouwbaarheid? We geven u met plezier een link door naar een degelijk, gratis en vooral veilig pakket.

Via het domein

Indien uw netwerk gebaseerd is op één of meerdere centrale servers is een correcte klok een absolute must. Bij afwijkingen contacteert u ons best zo snel mogelijk zodat we uw centrale servers kunnen synchroniseren met de officiële time servers en ze op hun beurt de juiste tijd laten aanbieden aan uw werkstations.

Zo weet u meteen hoe laat het is 😉

Zoals het klokje thuis tikt …
Scroll naar boven