Greenbytes BV

IT-oplossingen voor zelfstandigen en KMO's

To NIS or not to NIS: NIS2

Een vraag die we de laatste tijd af en toe eens krijgen van klanten (en ook niet-klanten) … Moeten we wakker liggen van NIS2? Is dit niet de zoveelste ‘kreet van Europa’ die overwaait, net zoals GDPR? Bij Greenbytes zijn we ervan overtuigd dat deze vraag onterecht is. NIS2 staat voor een opdracht die elke KMO dezer dagen serieus moet nemen: beveiliging en veiligheid zijn geen keuze meer, ze zijn een must.

Beveiliging zit in ons DNA en daarom zal u bij ons telkens een voorstel krijgen op maat van uw specifieke organisatie. Of u nu 50 mensen tewerkstelt of u werkt alleen, uw netwerk en gegevens ontsnappen nooit aan de aandacht van cybercriminelen. Net zoals u uw job, uw product, dienst, service … belangrijk vindt, zo belangrijk moet u de instrumenten vinden die u hiervoor gebruikt. Greenbytes is hierbij uw geknipte partner. We brengen samen met u in kaart welke infrastructuur en oplossingen u in huis hebt en leggen dit naast onze requirements voor een veilige en stevige IT-omgeving.

Misschien moet u omwille van uw bedrijfsgrootte of omzet niet wakkerliggen van NIS2-compliancy, aan beveiliging ontsnapt niemand en daarom staat het bovenaan onze lijst. Ook op de uwe?

To NIS or not to NIS: NIS2
Scroll naar boven